Hääjuoksu

Ensimmäiset Hääjuoksukisat on nyt käyty!

Suurkiitos kaikille mahtaville osallistujille. Te olitte niin mahtavia kaikki! Jokaisella parilla oli mukana toivottu leikkimieli ja aivan mieletön asenne. Ja mitkä vermeet! On vaikea katsoa netissä olevia kuvia ja videoita ilman nauruun tikahtumista. Te olitte aivan uskomattomia. Kiitos!

Olli Lindroosin suunnitteleman timanttisormuksen voittivat Sanna & Jussi vahvalla esityksellään, jossa 260 metriin saatiin aikaa kulumaan vaivaiset 37 sekuntia. Agnes-morsiuspuvun Stilissimasta sai niinikään myös uskomaton suoritus, joka keräsi kaikilta tuomareilta täydet pisteet. Sannin & Kaiton uskomaton akrobaattinen esitys, jossa nähtiin myös parin sitkeys. Kaaduttuaan radalla he nousivat ylös ja tulivat rohkeasti maaliin Sannin seistessä Kaiton hartioilla.

Hääjuoksulla nähtiin myös vihkiminen, kun Katrin & Jukka sanoivat toisilleen tahdon.

Kiitos somistevuokraamo.fi:lle radan ja vihkialueen somistamisesta ja Cosa Nostralle somisteiden lainaamisesta. Kiitos kaikille sponsoreille palkinnoista ja Brand New Classicsille biletunnelman ylläpitämisestä mukaansatempaavalla musiikilla. Kiitos Janne Miettiselle kuvista, joita saadaan pian lisää!

Kiitos aivan kaikille Hääjuoksun valmisteluun ja toteutukseen osallistuneille. Tämä oli aivan uskomatonta.

Hanna

Hääjuoksun järjesti morsiuspukuliike Stilissima yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.